Functiebeschrijving Servicedesk medewerker

Zoek jij  een baan waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen op IT & persoonlijk vlak?

Jouw rol

Als servicedesk medewerker ben jij dé persoon die mensen op weg helpt met hun IT-problemen en -vragen. Deze organisatie streeft namelijk naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én eindgebruikers. Begrippen als klanttevredenheid en servicegerichtheid staan dan ook vooraan in jouw woordenboek en hier houd jij je graag mee bezig. Waar kom je te werken? Je gaat aan de slag voor een internationale organisatie die vraagstukken heeft over de hele wereld. Er wordt dan ook van je verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken en dat je om kunt gaan met veel vrijheid. De organisatiecultuur is te omschrijven als no nonsense, open en ambiteus waarbij de volgende waarden centraal staan: toonaangevend, deskundig, verrassend en plezierig. Daarnaast biedt de organisatie je verschillende doorgroeimogelijkheden en is het in overleg mogelijk om trainingen te volgen waardoor jouw persoonlijke ontwikkeling altijd voorop staat! Win/win toch?

Functie-eisen

Naast een passie voor IT beschik je over een goede dosis inzicht en oplossingsgerichtheid. Op communicatief gebied kunnen de meeste ook nog wat van jou leren en soms een woordje Engels spreken en schrijven? Geen enkel probleem! Verder heb je kennis en ervaring met de volgende programma’s:

  • Citrix
  • SharePoint
  • Office 365
  • Windows 10
  • ITIL V3

Bedrijfsomschrijving

True Legends is een jonge en dynamische organisatie die een aantal kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Deze kernwaarden zijn gebaseerd op wie Legends zijn en wat wij als mens-mens organisatie belangrijk vinden: drive, lef, fun, groei en samen. True Legends, gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-talent, is de verbindende factor tussen de vraag naar IT-talent en startende IT-talenten. Door starters met een IT opleiding of duidelijke IT affiniteit de kans te bieden om veel verschillende hoogwaardige IT trainingen en certificeringen te halen krijgen zij een vliegende start van hun carrière.

Ready to work with us?

If You’re Ready to Step into a Bigger Picture of Success, Let’s Talk.

Spreekt dit je aan, neem dan nu contact met ons op voor een kennismaking! Dit doen we onder het genot van een lekker powerdrankje en aan het einde van het gesprek weet je direct wat wij jou kunnen bieden.

Neem contact op!

  Contact

  Opzoek naar een baan die echt bij je past? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden!

  Bezoekadres

  Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer

  Telefoon

  06 24411647

  Email

  info@ict-helden.nl

  Volg ons op socialmedia!