Over ons

Als je meer wilt leren over ons, ben je op de juiste plek. Lees om te leren hoe wij ons bedrijf zo snel hebben laten groeien.

LinkedIn

Wees op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Facebook

Bekijk onze vacatures en memes in de ICT-branche.

Instagram

Ook op Instagram zijn wij actief. Leuke foto's over de ICT werkplekken.

Ons verhaal

Spannend hoor om een kijkje te geven in mijn leven. Ik ben de oprichter van ICT-Helden, Doeshana Ganesh.

Hoe is ICT-Helden onstaan?

Zoals bij iedereen is het leven niet altijd rozengeur en maneschijn, graag wil ik mijn verhaal met jullie delen.

Tijdens mijn carrière had ik het gevoel niet te kunnen aarden bij mijn werkgevers. Ik voelde mij niet begrepen. Ik had het gevoel dat er niet naar mij werd geluisterd en gaf hun de schuld van eigenlijk alles wat er mis ging. En elke keer als ik dan ontslag nam, of werd ontslagen was ik kwaad, boos en verdrietig, maar elke keer opnieuw was ik ook weer positief, want bij de volgende werkgever zou het beter gaan.

Na een tijdje in de financiële markt te hebben gewerkt, maakte ik een omslag naar de wondere wereld van IT. Voor het eerst voelde ik me alsof ik paste in deze wereld. Een uitdaging JAZEKER, want ik wist helemaal niks van IT. Binnen een paar maanden kende ik termen als ‘Cloud’ en “virtualisatie’ en ja ik voelde me weer cool en stoer.

Ik deed leuke dingen, zoals het organiseren van uitjes en het geven van workshops. Ook was ik erg goed in het helpen van leuke jongens en meiden aan een geschikte baan. Ja, hier kreeg ik energie van. Maar aan de andere kant voelde ik weer dat er niet naar mij geluisterd werd. Ik verviel weer in het bekende patroon. En na de zoveelste huilbui richting mijn werk had ik een besluit genomen. Ik ga voor mezelf beginnen! Dit was de start van ICT-Helden.

Waarom ICT-Helden?

Alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb mogen opdoen bij mijn werkgevers kan ik nu steken in ICT-Helden. Nu pas besef ik mij dat het een leerproces was. Bij elke werkgever heb ik veel  mogen leren, maar op dat moment zag ik dat anders. Doordat ik zelf niet goed wist wie ik was en wat ik wilde in het leven was het lastig om mee te draaien. Ik had het gevoel dat er van alles van mij werd verwacht waar ik niet aan kon voldoen.

Met ICT-Helden wil ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan delen met onze ICT-Helden. Persoonlijke groei is dan ook een belangrijke pijler voor ons. Het heeft mij 12 jaar gekost om erachter te komen wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik ben zo blij om te zien dat er jongeren zijn zoals jullie zijn die willen werken aan jullie persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij zijn ICT-Helden gestart omdat wij graag willen fungeren als springplank en mentor voor jongeren.

Wat doen we nog meer?

Naast het zorg dragen voor de perfecte match op zakelijk vlak, dagen wij je ook uit om met je kennis up to date te blijven, middels opleidingen, certificeringen en hebben wij persoonlijke coaches om nog sneller je doelen te behalen. Wanneer je in dienst komt bij ICT-Helden helpen wij jou om een betere versie van jezelf te worden.

Bij hard werken, hoor ook hard ontspannen. Bij ons kan je rekenen op leuke, actieve uitjes en lekkere etentjes, waarbij het familie gevoel voorop staat.

Spreekt je mijn verhaal aan, neem dan contact met ons team op om onder het genot van een verfrissend powerdrankje aan jou toekomst te werken!!

 

Kijk mee!

Partners