Diensten

SPREID JE VLEUGELS

Ben jij een ICT-Held en wil jij jouw krachten versterken? Dan ben je bij ICT-Helden aan het juiste adres! Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen.

Bij ICT-Helden ga jij direct aan de slag bij één van onze toffe klanten. Tijdens deze periode ga je ook aan de slag met opleidingen en certificeringen om steviger in je schoenen te staan en zelfverzekerd opdrachten uit te voeren bij de diverse opdrachtgevers.

Hier leer je in rap tempo de kneepjes van het vak en ben je al snel van toegevoegde waarde voor ieder bedrijf.

Hoe wij jouw klaar stomen voor het bedrijfsleven en/of die next step in jouw carrière!

Naast opleidingen en certificeringen vinden wij het belangrijk dat JIJ lekker in je vel zit op alle gebieden in het leven. Daarvoor bieden wij verschillende workshops aan en kijken we waar je nu staat en naar toe wilt. Op deze manier ben je volledig bezig in het NU en werk je tegelijkertijd aan JOUW toekomst. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je wilt werken aan je Summer body, maar steeds word tegengehouden door obstakels. Jouw persoonlijke coach helpt jouw om hiermee aan de slag te gaan en je doelen te behalen als een echte superheld! Bij ICT-Helden zorgen we ervoor dat jij de beste versie wordt van jezelf!

TRAINGEN EN WORKSHOPS

01.

Persoonlijke videopitch

Een persoonlijke videopitch is de manier om een ijzersterke indruk te maken op de werkgever. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent om jezelf te presenteren op een manier die bij jouw past en het beste uit jezelf naar voren brengt. Het eindresultaat mag er dan ook wezen en is een toffe video waarmee je elke werkgever omver blaast.

02.

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop ‘Winnen met LinkedIn’ hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren naar jouw droombaan. Ook kun je op dit platform trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

03.

Je CV is je visitekaartje

Leer tijdens de workshop ‘Je CV is je visitekaartje’ hoe je een professioneel CV opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan. Je krijgt van ons een super strakke CV template waarmee je direct aan de slag kunt.

04.

Power 2 Succes

Leer hoe je elk sollicitatiegesprek naar jouw hand kunt zetten. We zorgen ervoor dat jij het beste haalt uit jezelf en de opdrachtgever je direct in dienst wilt hebben.

Verder gaan we ook aan de slag met je korte en lange termijn doelstellingen. Hoe je deze kunt behalen en welke mogelijke tegenslagen jij kunt tegenkomen. 

Na deze workshop sta jij aan het begin van een succesvolle TOEKOMST!

 

MVO

Wij geloven in de kracht van jongeren. Zij zijn de toekomst en maken het verschil!
Om deze reden begeleiden wij jongeren bij diverse MDT (maatschappelijke diensttijd) projecten. Hier zetten de jongeren zich vrijwillig in om de inwoners van Gemeente Zoetermeer een stukje gelukkiger te maken.​

The Real Social Next Level

Follow your dreams

Basi

Community Heroes 070

COACHING

Bij ICT-Helden word je in een klap onderdeel van een zeer uitgebreid netwerkt, waarvan je nog niet wist dat je die had. Wij werken wij met Super Helden (heroes). Dit zijn succesvolle mediors / seniors uit het bedrijfsleven, die aan jouw gekoppeld worden, zodat jij NOG sneller je gestelde doelen gaat behalen. Deze Super Helden (heroes) kennen de slagen van de zweep en helpen je om je in een rap tempo te ontwikkelen. We verwachten ook van jou, dat je nieuwe medewerkers onder je vleugels neemt. Zo helpen wij elkaar verder. Je weet wat ze zeggen: TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK!!

Testimonial

Wat vinden onze Helden?

“Fijne organisatie om mee te werken. Één van de weinige bedrijven waar je geen nummer bent maar waar echt naar je wordt geluisterd.”

- Tarik

“Bedankt voor de begeleiding! Door ICT-Helden ben ik in een korte tijd door kunnen groeien tot IT Manager .”

- Djamillie

Ready to work with us?

If You’re Ready to Step into a Bigger Picture of Success, Let’s Talk.

Spreekt dit je aan, neem dan nu contact met ons op voor een kennismaking! Dit doen we onder het genot van een lekker powerdrankje en aan het einde van het gesprek weet je direct wat wij jou kunnen bieden.

  Contact

  Opzoek naar een baan die echt bij je past? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden!

  Bezoekadres

  Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer

  Telefoon

  06 40824287

  Email

  info@ict-helden.nl

  Volg ons op socialmedia!