Red de ICT wereld

Op zoek naar een baan die echt bij je past?

Training/Coaching

Haal het uiterste uit je zelf!

Certificering

Om ervoor te zorgen dat jij meer uit je zelf kan halen, kun je bij ons certificaten behalen om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Dit zorgt ervoor dat jij de show kunt stelen bij de opdrachtgevers van ICT-Helden.

Begeleiding

Naast je kennis over ICT vinden wij softskills ontzettend belangrijk. Persoonlijke groei vinden wij bij ICT-Helden belangrijker. Wie ben jij? En wat wil jij later worden als je groot bent. Doormiddel van een persoonlijke coach kun jij jezelf uitdagen om antwoorden te vinden op o.a. deze vragen.

Perfect match!

Werken moet leuk zijn en ook voor jou! Wij gaan samen met jou kijken wat jij leuk vind en zoeken daar een bedrijf bij waar jij uitstekend bij past en waar jij jouw superkrachten kan showen.

Terence

Systeembeheerder

Terrence is 19 jaar oud en net afgestudeerd voor de opleiding ICT Beheer. In zijn vrije tijd vind hij het erg leuk om te gamen. Zijn lievelingsspel is Fortnite.
Terrence woont nog thuis in de omgeving Den Haag. Reizen doet hij met het openbaarvervoer, maar hij heeft wel zijn rijbewijs. Hij vind het leuk om nieuwe dingen te leren en staat open voor avonturen.

Terrence is erg flexibel, ondernemend en ambiteus. Zijn doel is om zoveel mogelijk werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Mensen helpen met problemen in de IT die hij kan oplossen.

”Elke storing is voor hem een uitdaging en met zijn kennis en skills lost hij ze in korte termijn op.”

Terrence-Ict-Held

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!